La Blast


LaBlast is al jaren een succes in Amerika. Bekende programma’s als “Dancing With The Stars” en “So You  Think You Can Dance” hebben het imago van Ballroom  en Latin dansen opgefrist. Wereldwijd is het aantal cursisten dan ook gegroeid.

Louis van Amstel, de grondlegger van de cardio workout met Latin en Ballroom dansen, behaalde in Amerika met Kelly Osbourne de finale van DWTS en danste ook met Priscilla Presley de sterren van de hemel. De metamorfose van zijn danspartners,  zowel geestelijk als lichamelijk en de wens om vooral ook zonder partner te kunnen blijven dansen dat was het begin van de workout Dance Blast. Een solo cardio workout met Samba, Paso, Cha Cha, Jive, Lindy Hop, Salsa, Merengue, Hip Hop en Quickstep. Met plezier werken aan het verbeteren van konditie, spierversteviging en gewichtsverlies. De fun van dansen en het effect van een cardio workout.

LaBlast is  een volwaardige sportieve uitdaging. Een afwisselend en zeer effectief  lesprogramma. De positieve bijdrage aan een gezonde leefstijl.

Lestijden

Maandag: 10.00 – 11.00 uur La Blast
     

Lesprijzen

Inschrijfgeld: (alleen voor nieuwe leden) € 15,00
Betaling per kwartaal : € 100,00
Betaling per half jaar : € 180,00
Betaling per jaar : € 350,00

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en gelden voor onbeperkte deelname aan alle sportlessen.

website door Web Oppep