SPORTEN


We weten het allemaal; een sportafspraak met jezelf, de noodzakelijke uurtjes bewegen, investeren in een gezond lijf, een gezonde geest en een fitte toekomst.

We kennen allemaal de voordelen van wekelijks sporten

Maar waar het daadwerkelijk om gaat is de afspraak met jezelf ook blijven nakomen. Volhouden, je leefpatroon dusdanig aanpassen dat bewegen een vast onderdeel van de week blijft.

Mensen verschillen

Ook in hun manier van leven en hun beweegpatroon. Het kiezen van een sportief programma wat bij je past is daarom heel belangrijk. Als de inspanning wordt beloond met voldoening, plezier en een goed gevoel is het minder moeilijk om het vol te blijven houden.

Persoonlijke aandacht en begeleiding door ervaren instructeurs helpen een ieder zijn of haar doel te verwezenlijken.
Je gesteund voelen op moeilijke momenten. De energie en de motivatie vinden om het vol te houden.

Ook de inrichting van de zaal

zoals licht en geluid en niet te vergeten de sfeer van de les bepalen het gevoel na een training.

Laten we eerlijk zijn soms is de verleiding om niets te doen en lekker te blijven zitten erg groot. Het besluit nemen toch te gaan sporten en daarna voldaan terug te komen vraagt om doorzettingsvermogen en discipline.

Team Zenner DSF staat garant

voor professionele, eigentijdse lesprogramma´s. Betrokkenheid is de basis van hun bedrijfsvisie. Het belang van voortdurend bijsturen, bijscholen en evalueren met het team en de klanten blijft de basis van het succes.

Zenner DSF heeft als basis 5 sportieve programma´s die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de sporter. Neem contact op voor een sportief advies op maat of voor een gratis proeftraining in ons centrum.

De kennismaking is geheel vrijblijvend. Ons team staat u graag te woord.

website door Web Oppep